Wintersportvakantie Kirchberg

Voor alle gevorderde snowboarders, skiërs en langlaufers is Kirchberg de plek waar je wezen moet. Maar ook voor de beginnende wintersporter en gezinnen is Kirchberg absoluut een plaats waar je een perfecte wintersportvakantie naar toe kunt boeken. Jaarlijks is dit de nummer 1 locatie onder veel Nederlanders om naar toe te gaan. Buiten het skiën kun je hier ook genieten van de prachtige uitzichten en gezellig samenzijn met andere landgenoten. Voor ons staat deze mooie locatie dan ook in de top 10 van beste wintersportgebieden!

Wintersportvakantie Kirchberg

Kirchberg in het zonnige Brixental

Kirchberg ligt in Brixental. Een zonnige gemeente die goed te bereiken is met de auto. In Kirchberg zelf wordt het verkeer goed omgeleid waardoor je heerlijk in het knusse centrum kunt genieten. Je vind hier moderne winkeltjes en gezellige kroegjes. Wie van een feestje houd zit in Kirchberg goed. In de namiddag en de avond heerst er een gezellige feeststemming en kun je genieten in één van de gezellige apres ski barretjes die er te vinden zijn. Als je klaar bent om te gaan skiën kun je je gaan uitleven in skigebied Großraum Kitzbühel.

Kirchberg skigebied is geschikt voor iedereen

Met een totale lengte van 398 km skigebied onderverdeeld in diverse kleuren is er voor iedereen een mogelijkheid om heerlijk te gaan skiën. De 398 km aan piste is als volgt ingedeeld. U vind er 167km aan blauwe pistes, 189 km aan rode pistes en 42 km aan zwarte pistes. Zoals je kunt lezen is iedere vorm van wintersport mogelijk in dit prachtige gebied.

Bekijk ons aanbod wintersportvakanties in Kirchberg