Wintersportvakantie Saalbach Hinterglemm

De Oostenrijkse bevolking bestempeld Saalbach Hinterglemm als de meest complete wintersportlocatie die er is. Deze locatie is geschikt voor alle vormen van wintersport. Voor zowel de gevorderde als beginnende skiër, snowboarder en langlaufer is hier genoeg te beleven. Daarnaast heerst er een gezellige ontspannen sfeer en zijn de dorpen goed met de auto te bereiken. Al met al is dit een toplocatie om uw wintersportvakantie door te brengen en daarom staan de dorpen Saalbach Hinterglemm absoluut in onze top 10.

Wintersportvakantie Saalbach Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm is de drukst bezochte wintersportlocatie

Saalbach is, met het daarbij behorende Hinterglemm, de drukstbezochte wintersportplaats van Oostenrijk. Jaarlijks is hier veel internationaal publiek te vinden. U bevind zich hier in een levendige omgeving met genoeg restaurants, cafe’s en kondito reien. Ook zijn er verschillende hotels en een aantal authentieke pensions te vinden waar u goed kunt overnachten. Het gezellige Saalbach-Hinterglemm is daarnaast aangesloten op het populaire skigebied Leogang.

Saalbach-Hinterglemm skigebied is geschikt voor iedereen

Met een totale lengte van 200 km skigebied onderverdeeld in diverse kleuren is er voor iedereen een mogelijkheid om heerlijk te gaan skiën. De 200 km aan piste is als volgt ingedeeld. U vind er 90km aan blauwe pistes, 95 km aan rode pistes en 15 km aan zwarte pistes. Door de verdeling van de pistes is er voor iedere vorm van wintersport een geschikte plek.

Bekijk ons aanbod wintersportvakanties in Saalbach-Hinterglemm!