Wintersportvakantie Westendorf

In de winter verandert het schilderachtige dorp Westendorf in een bruisende wintersportbestemming. Van beginnende snowboarders tot ervaren skiërs, mountainbikers en wandelaars, voor iedereen is er iets te doen in het Tiroolse dorp Westendorf. Voor de overnachting kunt u gebruik maken van één de hotels of chalets die het dorp rijk is. Het centrum is knus en er zijn genoeg winkeltjes te vinden. Jaarlijks trekken duizenden Nederlanders naar deze prachtige omgeving om hun wintersportvakantie door te brengen.

Wintersportvakantie Westendorf

Het schilderachtige Westendorf bij Brixental

Aan de zijkant van Skigebied Skiwelt WilderKaiser-Brixental, één van de grootste wintersportregio’s in de Alpen ligt Westendorf. Een schilderachtig en traditioneel dorp dat in 1998 uitgeroepen werd tot mooiste en groenste dorp van Europa. Westendorf heeft eigen liften naar het gebied met 284 kilometer pistes, talloze afdalingen naar goede apres ski en buitengewoon goede faciliteiten, een skigebied dat ieder jaar meer mensen trekt.

Westendorf Skigebied is geschikt voor iedereen

Met een totale lengte van 284 km skigebied onderverdeeld in diverse kleuren is er voor iedereen een mogelijkheid om heerlijk te gaan skiën. De 284 km aan piste is als volgt verdeeld. U vindt er 145 km aan blauwe pistes, 129 km aan rode pistes en 10 km aan zwarte pistes. Verder is er voor de snowboarders 1 Boarder Cross en zijn er 4 FunParks. De langlaufer heeft 200 km aan paden te verkennen. Dit alles is te bereiken met 16 cabineliften, 35 stoeltjesliften en 39 sleepliften.

Bekijk ons aanbod wintersportvakanties in Westendorf!