1000

  • Het familiaire Alpenhotel Oetz is rustig maar toch centraal gelegen in het plaatsje Oetz. In de directe omgeving vind je restaurants en inkoopmogelijkheden. De skibus (zie dienstregeling ter plaatse) stopt ongeveer 100 m naast de accommodatie en brengt je naar de Achterkogellift (ca. 900 m).

    Tot de algemene faciliteiten behoren een receptie met een ontvangstgedeelte, zithoeken, een kluisje, Wi-Fi, lift, restaurant, zirbenstube, hotelbar, verblijfsruimte, een kinderspeelhoek en een skiruimte met een skischoendroger. Gratis parkeerplaatsen zijn tevens direct bij de accommodatie beschikbaar (op basis van beschikbaarheid).

    In de periodes 10-12 t/m 17-12-2022, 07-01 t/m 28-01-2023 en 18-03 t/m 01-04-2023 vinden de Happy Family weken plaats (aanbod van Ötztal Tourismus, wijzigingen onder voorbehoud). Vanaf een minimale verblijfsduur van 7 nachten ontvangen kinderen vanaf 4 jaar tot max. geboren in 2017 een gratis 5-daagse skiles. Bovendien is er voor alle kleintjes van 2 - 4 jaar gratis kinderoppas voor 5 dagen (kinderen moeten zindelijk zijn, alleen met een geldige skipas, oppas in de middag tegen betaling, aanmelding ter plaatse, aanmelding bij alle skischolen van de Widi's Kids Club; wijzigingen en beperkingen van de services en gebruikstijden onder voorbehoud). , Oostenrijk , Ötztal , Oetz

    Lift;Bar;Parkeerplaats;Internet;Huisdieren mogelijk; : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • De gezellige 4-sterren accommodatie Aparthotel Ferienalm is prachtig gelegen op ca. 1 km van het centrum van Schladming en de berglift. Er is een skibushalte voor het hotel. De accommodatie ligt aan een helling en biedt zijn gasten een heerlijk uitzicht op het stadje Schladming en de omliggende bergen Planai en Hochwurzen. Enkele inkoopmogelijkheden liggen op maar 500 m afstand van de accommodatie.

    Tot de faciliteiten van de verzorgde accommodatie behoren een receptie, een lobby met info-tv, een lift, Wi-Fi, de twee restaurants "Ferienalm" en "Zirbenstube", een hotelbar, een ontbijtruimte en een "Kerzenstüberl". Voor het materiaal is er een skibox. Parkeerplaatsen zijn bij de accommodatie ook aanwezig (op basis van beschikbaarheid). , Oostenrijk , Schladming-Dachstein - Ski amadé , Schladming

    Lift;Bar;Parkeerplaats;Internet;Koelkast voor gasten;Huisdieren mogelijk; : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • Het traditionele 4-sterren Hotel Schwarzer Adler ligt in het centrum van Nauders. De Bergkastel kabelbaan ligt op ongeveer 2 km afstand en de skibus stopt direct bij de accommodatie.

    Het door een familie gerunde hotel beschikt over een lobby met receptie, lift, Wi-Fi (in de lobby), restaurant, hotelbar, speelkamer, tafeltennis, tafelvoetbal en biljart (beide tegen betaling), ski- en schoenenkamer, serre, zonneterras, gratis parkeergelegenheid en een parkeergarage (tegen betaling).

    Het ca. 450 m² grote wellnessgedeelte kan gratis worden gebruikt en biedt een panoramisch binnenzwembad, stoombad, Finse sauna, biosauna, ontspanningsruimte en een fitnessruimte (openingstijden zie beschrijving ter plaatse). Tegen betaling kun je ook gebruik maken van de zonnebank en diverse massages.

    Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het wekelijks wisselende animatieprogramma met bijvoorbeeld fakkeltochten (zie informatie ter plaatse). , Oostenrijk , Nauders-Reschenpass , Nauders

    Lift;Bar;Parkeergarage;Parkeerplaats;Huisdieren mogelijk;Internet;Fitnessruimte;Massages;Sauna;Zwembad;Zonnebank;Stoombad : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • Het Chalet Les Ancolies ligt op ongeveer 1,5 km van het centrum. De dichtstbijzijnde lift bereik je na ca. 800 m, een gratis skibus na ongeveer 250 m. Bij de uitrusting van het chalet horen een klein wellnessgedeelte met sauna, whirlpool en loopband (tegen betaling, openingstijden zie informatie ter plaatse), skidepot alsmede 1-2 parkeerplaatsen in de garage per appartement. , Frankrijk , Valmeinier-Valloire , Valloire
    Parkeergarage;Internet;Huisdieren mogelijk;Whirlpool;Sauna : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • Het door een familie uitgebate Hotel Sport Lodge is rustig gelegen maar toch centraal in Klosters Platz, rond 800 m van het centrum van de bergbaan Gotschna-Parsenn vandaan. Een skibushalte bereik je na rond 20 m.

    Tot de algemene faciliteiten van het gezellige hotel behoren een receptie, lounge, lift, Wi-Fi, ontbijtruimte, kinderspeelkamer, een extern beheerde fitnessruimte met opgeleide trainers (tegen betaling) en een ski- en schoenruimte. Parkeerplaatsen zijn tegen betaling aanwezig.

    Ter ontspanning kun je gebruikmaken van een houten sauna bij de vijver (indien vooraf gemeld). Bovendien kun je een massage boeken (tegen betaling, op aanvraag). , Zwitserland , Davos/Klosters , Klosters

    Lift;Parkeerplaats;Internet;Huisdieren mogelijk;Sauna;Massages;Fitnessruimte : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • Het 3-sterrenhotel dat door een familie wordt geleid, is centraal en rustig gelegen in Oberperfuss. Het skigebied Rangger Köpfl bereik je na ongeveer 900 m. De dichtstbijzijnde langlaufloipe en de skibushalte liggen ongeveer 100 m verderop.

    Het hotel dat in typische Tiroolse stijl is gebouwd en in 2019 deels werd gerenoveerd bestaat uit een hoofd- en een bijgebouw, die door een ondergrondse gang met elkaar verbonden zijn. De accommodatie beschikt over een receptie, een ontvangstgedeelte, Wi-Fi (tegen betaling), twee liften, ontbijtruimte, gezellige Stuben, een hotelbar met lounge (10.00 - 00.00 uur) en restaurant evenals een kegelbaan (tegen betaling) en een skiruimte met skischoendroger. Parkeerplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid gratis voorhanden.

    Het wellnessgedeelte (iedere dag van 16.00 - 22.00 uur) met Finse sauna, "Saunastüberl", stoombad, rustruimte en luchtruimte kun je tegen betaling gebruiken (woensdag: sauna voor dames, donderdag: rustdag).

    Je ontvangt bovendien de Welcome Card voor verschillende gratis services en kortingen in de regio zoals korting op de toegang tot het zwembad in het vrijetijdscentrum Axams of ritten met het openbaar vervoer (wijzigingen onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse). Vanaf een verblijf van 3 nachten kun je de skilift Oberperfuss als wandelaar of rodelaar gratis gebruiken.

    Kamers
    De gezellig ingerichte kamers beschikken over bad of douche/wc, telefoon, föhn sat-tv, Wi-Fi (tegen betaling) en soms een balkon. De kamers liggen in het hoofd- of in het bijgebouw. , Oostenrijk , Skiregio Innsbruck , Oberperfuss

    Lift;Bar;Parkeerplaats;Internet;Rolstoeltoegankelijk;Sauna;Stoombad : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • Het rustig gelegen 3-sterren superior Hotel Spa Hannigalp ligt op ca. 600 m van het centrum van het autovrije dorp Grächen. De ingang van het skigebied Grächen/Hannigalp ligt op ca. 700 m afstand. Een gratis hotelshuttle brengt je dagelijks tussen 8:00 en 14:00 uur naar het dalstation en voor je aankomst en vertrek naar het dorpsplein (op aanvraag). De langlaufloipe bereik je in ca. 700 m.

    De algemene faciliteiten van de gezellige accommodatie, bestaan uit een hoofdgebouw en een bijgebouw (op ca. 50 m afstand), met daarin een hotellobby met receptie, Wi-Fi, lift, ontbijtruimte, restaurant, bar, speelkamer en een skiruimte met schoendroger. Je kunt de auto parkeren op de parkeerplaatsen of in de parkeergarage in het dorpscentrum (beide tegen betaling), aangezien Grächen een autovrij dorp is.

    De ongeveer 500 m² grote wellnessgedeelte met binnenzwembad met whirlpool, stoombad, Finse sauna, biosauna, Kneippbad, ontspanningsruimte en fitnessruimte staat gratis tot jouw beschikking. Massages kunnen ter plaatse worden geboekt (openingstijden op aanvraag).

    Het hotel organiseert ook een amusementsprogramma tegen betaling (zie informatie ter plaatse).

    Bovendien ontvang je ter plaatse toegang tot het sportcentrum met ijsbaan, klimmuur (zonder materiaal), binnenspeeltuin, indoor tennisbaan en badminton (openingstijden zie beschrijving ter plaatse, diensten onder voorbehoud). Bovendien is het mogelijk deel te nemen aan de PLUS-activiteiten van de Matterhorn Valley Hotels (zie beschrijving ter plaatse). , Zwitserland , Matterhorn , Grächen

    Lift;Bar;Rolstoeltoegankelijk;Internet;Huisdieren mogelijk;Entertainment programma;Stoombad;Whirlpool;Massages;Sauna;Zwembad;Fitnessruimte : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • Het traditionele 4-sterren Sporthotel Tirolerhof ligt in het centrum van Itter, dicht bij de winkels. De skibus stopt direct voor het hotel en het skigebied bereik je na ongeveer 1 km. De langlaufloipe ligt 10 m verderop, een rodelbaan ca. 100 m.

    De accommodatie beschikt over een receptie, Wi-Fi, lift, ontbijtruimte, restaurant, bar, kinderspeelkamer en skiruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn bij de accommodatie aanwezig.

    Het ca. 500 m² grote wellnessgedeelte beschikt over een binnenzwembad, 2 sauna's, stoombad, rustruimte, infraroodsauna en kan gratis worden gebruikt. Tegen betaling kan er ook gebruik gemaakt worden van de zonnebank en van massages.

    Ter plaatse ontvangt je de Hohe Salve gastenkaart voor diverse diensten en kortingen in de regio, zoals gratis gebruik van de bussen tussen Wörgl en Kitzbühel, of gratis of met korting deelnemen aan het weekprogramma van de toerismevereniging (onder voorbehoud van wijzigingen en beperkingen, zie informatie ter plaatse). , Oostenrijk , SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental , Itter

    Lift;Bar;Parkeerplaats;Internet;Sauna;Massages;Stoombad;Zonnebank;Zwembad;Infraroodsauna : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • De comfortabel ingerichte 4-sterrenaccommodatie Posthotel Rössle heeft een rustige maar centrale ligging in Gaschurn. De Versettlabaan, die je na 550 m bereikt, brengt je naar de pistes van het Silvretta-Montafon skigebied en ook de instap tot de langlaufloipe is daar mogelijk. Een gratis skibus (zie dienstregeling ter plaatse) stopt op rond 50 m afstand en brengt je comfortabel naar de omliggende skigebieden.

    Tot de faciliteiten van het hotel behoren een receptie, 3 liften, Wi-Fi, kinderspeelkamer, ontbijtruimte, restaurant voor hotelgasten, à la carte restaurant, openbare bar in het hotel, open haard, stüberl, ski- en schoenruimte evenals een terras.

    In het 150 m² grote wellnessgedeelte met binnenzwembad (07.00 - 19.00 uur), verwarmd buitenbad, stoombad, sauna, tepidarium, kneippbank en rustruimte (15.00 - 19.00 uur, wijzigingen van de openingstijden onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse) kun je uitstekend ontspannen. Een zonnebank en massages staan tegen betaling ter beschikking.

    In de fitnessruimte (24 uur geopend) kun je je sportief uitleven en tijdens een partij tafeltennis of op de kegelbaan kun je de avond ontspannen beëindigen. Gratis parkeerplaatsen evenals een betaalde parkeergarage (beide volgens beschikbaarheid) zijn ook bij de accommodatie gelegen. , Oostenrijk , Montafon , Gaschurn

    Lift;Bar;Parkeergarage;Parkeerplaats;Internet;Rolstoeltoegankelijk;Huisdieren mogelijk;Stoombad;Fitnessruimte;Massages;Sauna;Zwembad;Zonnebank : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • Het gezellige 3-sterren superior hotel Alpský bevindt zich op ca. 1,4 km afstand van het centrum van Špindlerův Mlýn. De dichtstbijzijnde lift Svatý Petr bereikt u na rond 700 m en de skiarea Hromovka na rond 1,6 km. De skibus stop op ca. 200 m van de accommodatie.

    De traditionele accommodatie beschikt over een ontvangstgedeelte met receptie en bagageopslag, lift, Wi-Fi, restaurant, bar, kinderspeelhoek, ski- en schoenenruimte evenals een terras. Parkeerplaatsen zijn tevens tegen betaling en volgens beschikbaarheid aanwezig.

    De hoteleigen sauna en de whirlpool kunnen gratis worden gebruikt. Massages worden tegen betaling aangeboden. , Tsjechië , Reuzengebergte , Špindleruv Mlýn

    Lift;Internet;Parkeerplaats;Bar;Huisdieren mogelijk;Whirlpool;Sauna;Massages : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • Het gezellige Résidence Arche ligt in de wijk Flaine Forêt, op ongeveer 750 m van het skigebied Grand Massif. Een skibus stopt op ongeveer 50 m afstand en winkelmogelijkheden liggen op ongeveer 200 m van de accommodatie. , Frankrijk , Grand Massif , Flaine
    Lift;Huisdieren mogelijk;Sauna : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
  • De traditionele vakantiewoning in Oberlehen is rustig gelegen in het bos op een heuvel boven Hopfgarten, op ca. 800 m van het skigebied. , Oostenrijk , SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental , Hopfgarten
    Parkeerplaats; : Afstand tot de piste: 1000 meter

    Aangeboden door: Snowtrex
Go to Top