Wintersportvakantie Gerlos

Gerlos is erg populair onder de skiërs. Jaarlijks trekken vele duizenden Nederlanders naar dit gebied om hun wintersportvakantie door te brengen. Gerlos is dan ook geschikt voor alle vormen van wintersport. Zowel de beginner als de vergevorderde wintersporter is hier op zijn plaats. Daarnaast biedt Gerlos ook genoeg vertier voor snowboarders en mensen die willen genieten van het langlaufen. Door al deze unieke eigenschappen is het met recht een plaats die in onze top 10 van wintersportgebieden terug komt.

Wintersportvakantie Gerlos

Een uniek wintersportgevoel

Gerlos is voorzien van een knus centrum waar u buiten de winkels ook heerlijk kunt genieten op één van de vele gezellige terrasjes. Tevens zijn er comfortabele hotels en pensions te vinden. Alle onderkomens zijn centraal te vinden in één straat waardoor je een uniek wintersportgevoel krijgt. Gerlos ligt zelf aangesloten op de skigebieden van Zell am Ziller en het prachtige Königsleiten.

Gerlos skigebied is geschikt voor iedereen

Met een totale lengte van 166 km skigebied onderverdeeld in diverse kleuren is er voor iedereen een mogelijkheid om heerlijk te gaan skiën. De 166 km aan piste is als volgt ingedeeld. U vind er 42km aan blauwe pistes, 114 km aan rode pistes en 10 km aan zwarte pistes. Zoals je kunt lezen is iedere vorm van wintersport mogelijk in dit prachtige gebied. Of u nu wilt skiën, langlaufen of snowboarden Gerlos is the place to be!

Bekijk ons aanbod wintersportvakanties in Gerlos!