Wintersportvakantie Mayrhofen

Ben je er nog niet uit naar welke locatie jij je wintersportvakantie wilt gaan boeken? Overweeg dan eens het gezellige Mayrhofen. Deze plaats is van alle gemakken voorzien voor de echte wintersporter. Je kunt hier skiën, langlaufen en snowboarden. Mayrhofen is voor zowel de startende als de gevorderde wintersporter een perfecte locatie voor een perfecte wintersportvakantie. Onder de Nederlandse bevolking is dit één van de populairste plaatsen in Oostenrijk en volgens ons absoluut het overwegen waard.

Wintersportvakantie mayrhofen

Het gezellige Mayrhofen bij Zillertal

Als je van karakteristieke Tiroolse panden houd dan zit je goed in het gezellige Mayrhofen. Met een leuk centrum waar je lekker kunt winkelen en een drankje kunt doen. Daarnaast zijn er genoeg comfortabele hotels en chalets te vinden waar je je overnachtingen door kunt brengen. Als je klaar bent om te skiën kun je terecht op de skigebieden van Lanersbach, Hippach en Finkenberg.

Mayrhofen skigebied is geschikt voor iedereen

Met een totale lengte van 159 km skigebied onderverdeeld in diverse kleuren is er voor iedereen een mogelijkheid om heerlijk te gaan skiën. De 159 km aan piste is als volgt ingedeeld. U vind er 45km aan blauwe pistes, 94 km aan rode pistes en 20 km aan zwarte pistes. Op de pistes is iedere vorm van wintersport mogelijk. Zowel de skiër, langlaufer als snowboarder kan hier een heerlijke wintersportvakantie beleven.

Bekijk ons aanbod wintersportvakanties in Mayrhofen!