Wil je de komende winter lekker op wintersportvakantie? Breng eens een bezoek aan de plaats Brixen Im Thale. Je vindt deze geweldige plaats in het mooie Oostenrijk. Als je met de auto op wintersportvakantie gaat, dan doe je er vanaf Utrecht ongeveer 8 uur over om naar Brixen Im Thale te rijden.

Grootste samenhangende skigebied

Is skiën een grote hobby van je, dan kun je je hart ophalen. Brixen Im Thale is namelijk één van de plaatsen die horen bij het grootste samenhangende skigebied van heel Oostenrijk. Het hoogste punt vind je op de Hohe Salve, een berg van zo’n 2 kilometer hoog. In totaal kun je zo’n 280 kilometer aan piste terugvinden in dit gebied. In deze “SkiWelt” kun je meer dan 90 skiliften en tientallen restaurantjes en cafés vinden. Naast Brixen Im Thale vind je in het gebied nog veel meer dorpjes en plaatsen. Een aantal bekende dorpen in de omgeving zijn Ellmau, Going, Hopfgarten im Brixental en Scheffau Söll. Er is dus voldoende ruimte om lekker te skiën en vervolgens even rustig een drankje te drinken of een hapje te eten.

Skischolen

Heb je weinig ervaring met skiën maar wil je het wel leren? Gelukkig zijn er in het gebied meerdere skischolen te vinden. Professionele skileraren willen je graag leren hoe het moet. Er wordt gelukkig rekening gehouden met de vele Nederlanders die elk jaar weer naar dit skigebied trekken, op de meeste skischolen vind je namelijk Nederlands sprekende leraren terug.

Overnachten in Brixen Im Thale

Naast de mooie skipistes zijn er ook voldoende overnachtingsmogelijkheden in het gebied. Je kunt kiezen tussen verschillende hotels, appartementen en vakantiehuizen. Bepaal je budget en kijk vervolgens naar de mogelijkheden die er zijn. Wij wensen je een onvergetelijke wintersportvakantie toe in dit fantastische gebied. Geniet van de natuur, de gezelligheid, het weer en de Oostenrijkse cultuur.