Eén van de meest bekende wintersportplaatsen in Oostenrijk is Ischgl

In Ischgl zult u gegarandeerd van een onvergetelijke skivakantie in Oostenrijk kunnen genieten! Ischgl is één van de eerste dorpen en ligt halverwege het Paznauntal. Ischgl heeft zich op de moderne wintersport gestort en is zeer populair bij wintersporters. Vanuit de hele wereld komen al jaren freestyle snowboarders naar het feestdorp Ischgl. Het dorp heeft doordat alle gebouwen in een traditionele stijl zijn gebouwd zijn authenticiteit weten te behouden. In het dorp waar het altijd gezellig druk en feesten is, wordt van alles wat mogelijk is georganiseerd.

Oostenrijk, de meest populaire wintersport bestemming van Europa!

Als je wintersport zegt dan denk je toch eigenlijk direct aan Oostenrijk. Oostenrijk is een geweldige wintersportvakantie bestemming. Het is zo goed als zeker dat daar ieder jaar sneeuw ligt. Je kunt zelfs naar de pistes gaan met sneeuwgarantie. En je weet ook dat men iedere dag er hard aan werkt om de piste weer tip top klaar te maken voor de volgende dag. Ook als je niet gaat skiën of langlaufen is Oostenrijk een geweldige wintersport locatie. Zeker als je van een borrel en de gezelligheid van de après ski houdt. Eigenlijk kan je niets misgaan als je naar Oostenrijk op vakantie gaat!

Waarom voor Oostenrijk kiezen als wintersportvakantie?

Eigenlijk zijn er volop redenen op te sommen. Laten we echter beginnen met de meest belangrijke redenen. De eerste is toch wel dat je zeker weet dat er sneeuw ligt. Daarnaast is het fijn om te ontdekken dat je er met je eigen auto, de bus of met een vliegtuig kunt komen. Eigenlijk zijn er tal van mogelijkheden om je wintersport bestemming in Oostenrijk te bereiken. Ook zijn er vele soorten verschillende accommodaties te verkrijgen. Je kunt in een hotel gaan slapen, een gasthuis of een eigen appartement. Je hebt in Oostenrijk volop keuze. Iedere leeftijdsgroep kan zo zijn eigen keuzes maken en kiezen waar ze zichzelf het beste bij voelen. En dat is natuurlijk wel geweldig. Toch?!

Boek gewoon een wintersportvakantie naar Oostenrijk.

Wacht niet langer en bekijk op onze website de vele verschillende aanbiedingen naar Oostenrijk als wintersport walhalla! Je krijgt zeker een geweldige tijd waar je met veel plezier aan terug zult denken. Oostenrijk staat garant voor sneeuw, mooie pistes en heerlijke Glühwein! Alle ingrediënten voor een mooie wintersportvakantie zijn in Oostenrijk aanwezig. Veel plezier op wintersport in Ischgl