Bled in Slovenië

Wat is er nou mooier dan een wintersportvakantie vieren in een sprookjesachtige omgeving? Je zult er misschien niet zo gauw aan denken, maar in het Sloveense Bled vind je de ideale wintersportbestemming. In de buurt van de grenzen met Italië en Oostenrijk ligt dit kleine plaatsje, met minder dan 10.000 inwoners. Het ligt aan een prachtig meer dat rechtstreeks uit een fantasy film afkomstig lijkt te zijn. In het midden ligt namelijk een eilandje met een pelgrimskerk waar de sneeuwwitte bergen de wacht over lijken te houden; een schitterend gezicht dat op zich al genoeg reden is om naar Slovenië te gaan. Lees hier waarom en een wintersportvakantie in Bled een regelrecht unieke ervaring is en profiteer van de beste deals.

Het beste dat Slovenië te bieden heeft

Een wintersportvakantie in Bled heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen een verrassende omgeving. Per slot van rekening wil je natuurlijk ook kunnen skiën. Daarom vind je ook voldoende top wintersportplaatsen in Bled. Neem bijvoorbeeld de skilift naar het topje van de Kobla-berg om vervolgens te kiezen uit een piste voor beginners, gevorderden, of experts. En als je dan nog genoeg energie hebt, verwissel je je ski’s voor schaatsen en maak je een heerlijk tochtje over het bevroren meer. De top wintersportplaatsen in Bled bieden jou genoeg keuze om eens lekker sportief te doen.

Een ruime keuze uit de populairste hotels

Bij een wintersport vakantie in Bled hoort natuurlijk ook een goede accommodatie met bijpassende mogelijkheden. Geen zorgen, Er zijn genoeg top vakantiehuizen in Bled. In Bled heb je bijvoorbeeld goed betaalbare appartementen, op steenworp afstand van het water en dichtbij de pistes . Voor een alleszins aantrekkelijke prijs krijg je hier ook het lekkerste Sloveense eten voorgeschoteld of geniet je van een romantisch arrangement voor jou en je partner.

Trek je liever iets verder de bergen in? Dan kun je terecht in het plaatsje Kranjska Gora, net ten westen van Bled. Je zult zien dat top wintersport hotels in Slovenië betaalbaar, luxe en modern zijn, en echt een keer wat anders dan de gebruikelijke vakantiebestemming. Zoals de Slovenen zeggen: ‘Dobrodošli v Sloveniji’, oftewel Welkom in Slovenië!